Baldur’s Gate 3:n kolmas iso päivitys on julkaistu.

Hieman viivästynyt päivitys on tuonut mukanaan pitkän listan muutoksia hittiroolipeliin. Jotain korjausten ja hienosäätöjen määrästä kertonee se, ettei Larian Studiosin julkaisema päivityksen muutoslista ole mahtunut kokonaisuudessaan Steamin uutissyötteeseen, vaan studio on joutunut ohjaamaan pelaajat katsastamaan satojen muutosten listan pelin verkkosivuilla.

Päivityksen merkittävimpinä uudistuksina kehittäjä Larian nostaa esiin täyden Mac-tuen ja taikapeilin. Mac-pelaajat pääsevät siis nyt nauttimaan Baldur’s Gate 3:n annista koko komeudessaan. Vanhat tallennukset eivät kuitenkaan ole yhteensopivia uuden version kanssa ja Larian kehottaa Mac-pelaajia poistamaan pelin asennuksen ja mahdolliset modit ennen uusimman version asentamista.

Taikapeilin avulla pelaajat voivat muovata hahmoaan myös hahmonluonnin jälkeen muutamia rajoituksia lukuunottamatta. Esimerkiksi hahmojen rodun muuttaminen ei ole mahdollista, eivätkä valmiit Origin-hahmot voi käyttää taikapeiliä lainkaan. Taikapeili on päivityksen jälkeen käytettävissä milloin tahansa pelaajan leirissä.

Lähde: Larian Studios

Lisää luettavaa