Avoimen maailman sekoilut ja räjähdykset pääsevät seuraavaksi valkokankaalle: Just Causesta on tekeillä elokuvaversiointi!

Just Causen elokuvaversioinnista on paljastettu uusia tietoja elokuvan ohjaajan ja tuotantotiimin osalta.

31.5.2024 14:21

The Hollywood Repoterin mukaan Just Cause -pelisarjasta on tekeillä elokuva.

Square Enixin ja Avalanche Studiosin Just Cause -toimintapelisarjaan perustuvan elokuvan ohjaa Blue Beetle -elokuvan ohjaaja Ángel Manuel Soto. Tuottajina puolestaan toimivat Kelly McCormick ja David Leitch, jotka tuottivat myös peliteemaisen The Fall Guy -elokuvan.

Mukana tuotannossa ovat myös Story Kitchenin Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg ja Timothy I. Stevenson, jotka työskentelivät myös Tomb Raider – ja Sonic the Hedgehog -pelielokuvien parissa. Dan Jevons toimii projektiin vastaavana tuottajana.

The Hollywood Reporter kertoo, että Universal ”tarttui tilaisuuteen sovituksen suhteen”, sillä ”studio näkee Just Cause -nimikkeen osana videopelien elokuvasovitusten nousevaa aaltoa, jotka näyttävät korvaavat supersankarigenren elokuvat elokuvateattereiden lipputuloissa”.

Esimerkiksi studion pelielokuvat The Super Mario Bros. Movie – ja Five Nights at Freddy’s -elokuvat tuottivat yli 1,4 miljardia dollaria ja maailmanlaajuisissa lipputuloissa 290 miljoonaa dollaria.

Tällä hetkellä elokuvan pääkäsikirjoittaja tai näyttelijäkaarti ei vielä ole tiedossa. The Hollywood Reporterin mukaan Costantin Filmin tavoitteena oli jo aiemmin tuoda Just Causesta elokuva valkokankaalle, mutta prosessin kestettyä vuosia pelielokuvan tekoon liittyvät oikeudet vanhenivat ja projekti laitettiin jäihin.

Julkaisuajankohtaa tai tarkempia juonipaljastuksia Just Causen elokuvaversioinnista ei vielä ole paljastettu, mutta pelisarjan tuntien luvassa on mitä todennäköisimmin isoja räjähdyksiä ja eeppistä toimintaa.

Lähde: Eurogamer

 

Lisää luettavaa