Avaruussota repii maailmaa uudessa Warhammer 40K -strategiapelissä

Warhammer-pelit eivät lopu kesken. Nyt tuloaan on tekemässä avaruussotaan keskittyvä Battlefleet Gothic: Armada. Ilmeisesti myös Warhammer-aiheinen Total War on myös työn alla.

16.1.2015 14:15

Julkaisija Focus Home Interactive on julkistanut uuden Warhammer 40,000 -aiheisen strategiapelin. Reaaliaikaiseen naksutteluun luottava Battlefleet Gothic: Armada on parhaillaan matkalla pc:lle avaruudessa käytäviin yhteenottoihin keskittyen.

Peliä kehittää Unreal 4 -pelimoottoria hyödyntäen pariisilainen Tindalos Interactive, joka on aiemmin tuonut strategiapelattavaa maailmaan muun muassa Etherium– ja Stellar Impact -pelien muodossa. Battlefleet Gotchisin osalta tulossa pitäisi olla syvällisiä hallinnollisia järjestelmiä tarjoava pelikokemus, jossa sotaa käyvät Imperial-, Chaos-, Eldar- ja Ork-osapuolet.

Battlefleet Gothic: Armada ei ole ilmeisesti ainut Warhammer-aiheinen suuremman luokan strategiapeli, joka on parhaillaan työn alla. Uusi Total War -aiheinen taidekirja on nimittäin lipsauttanut julkisuuteen, että Segan oma Creative Assembly -studio olisi työstämässä myös omaa Total War: Warhammer -peliä.

Lähde: Focus Home Interactive, Kotaku

Lisää luettavaa