Avaruushiippailupeli Heat Signature on valmis Steam-laukaisuun

Gunpointin tehnyt Tom Francis lähettää meidät ensi viikolla avaruushiippailemaan tuoreella Heat Signature -pelillään.

11.9.2017 21:51

Kiitellyn Gunpoint-pelin lähestulkoon itsekseen luonut Tom Francis on julkaisemassa ensi viikolla toisen kaupallisen pelinsä. Syyskuun 21. päivä Steamiin ilmestyy Heat Signature, jonka kehityksessä Francis on hoitanut taas taidetta ja musiikkia lukuunottamatta aikalailla muut keskeiset osa-alueet.

Gunpointin tapaan myös Heat Signaturessa päästään viettämään paljon aikaa hiippailen, mutta tyylillisesti tulossa on kuitenkin hyvin erilainen peli. Heat Signaturessa suunnaksi otetaan nimittäin avaruus, jossa erilaisten tehtävien käskyttämänä tarkoituksena on soluttautua satunnaisesti rakentuviin avaruusaluksiin ja päästä niistä lopulta tietysti myös ulos hengissä ja kokemuksen rikkaampana.

Tehdäkseen Heat Signaturen julkaisusta tavanomaista merkittävämmän tapahtuman, on Francis suunnitellut pari tempausta pelin ensimmäisen viikon varalle. Ensinnäkin kehittäjä on suunnitellut tekevänsä pelin Steam-keräilykortit perustuen pelaajien kohtaamiin pelitilanteisiin, joita nämä voivat lähettää Francisin suuntaan GIF-animaatioiden ja lyhyiden videoiden muodossa.

Julkaisuviikon aikana pelissä lentelee myös erikoinen alus, josta voi varastaa ainutlaatuisen  ja pelaajan oman hengen kannalta usein huvittavan kuollettavan erikoisaseen. Lisää siitä voi kuulla oheisesta videosta.

Lähde: Pentadact.com

Lisää luettavaa