Atari-klassikot Missile Command ja Centipede saapuvat virallisesti valkokankaille… jostain ihmeen syystä

Vuonna 1980 debytoineet Atari-klassikot Missile Command ja Centipede ovat saamassa omat elokuvansa siitäkin huolimatta, molemmat nimikkeet tunnetaan kevyestä pelattavuudesta ja lähes olemattomasta juonesta.

13.5.2016 21:08

80-luvun peliklassikoiden joukkoon lukeutuvat Atari-nimikkeet Missile Command ja Centipede ovat saamassa omat elokuvasovituksensa. Elokuvasivusto Deadline tietää kertoa, että Atari on hanketta varten ryhtynyt yhteistyöhön elokuvastudio Emmett/Furla/Oasis Filmsin kanssa, joka hoitaa parhaillaan myös Martin Scorsesen uuden Silence-elokuvan jälkituotantoa.

Centipede ja Missile Command ovat osa Atarin vertaansa vailla olevaa ja rikasta suosittujen pelien kirjastoa, emmekä malta odottaa näiden elokuvien hahmottumista, Atarin nykyinen toimitusjohtaja Fred Chesnais kertoi.

Sekä Missile Command and Centipede ovat varsin erikoisia valintoja elokuviksi, sillä molemmat pelit tunnetaan ensisijaisesti yksipuolisesta pelattavuudestaan ja käytännössä olemattomasta tarinastaan. Missile Commandissa pelaajien tarkoituksena on ollut suojella kuutta kaupunkia niitä uhkaavilta ohjuksilta, kun taas Centipedessa nimensä mukaisesti pelaajia uhkaa verenhimoinen tuhatjalkainen.

Emmett/Furla/Oasis Films on perustellut hankkeeseen ryhtymistä sillä, että peleistä on tähän asti nauttinut useat eri sukupolvet ympäri maailmaa. Epäselvää edelleen vain on, että minkälaisia elokuvia niistä on lopulta tarkoitus saada.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa