Assassin’s Creed Mirage -pelaajat pääsevät uusintakierrokselle ensi viikolla – uusi haastetila viivästyi kuitenkin ensi vuoteen

Assassin's Creed Miragen New Game+ -pelimuoto saapuu ilmaisessa päivityksessä.

9.12.2023 13:08

Ubisoftin Assassin’s Creed Mirage saa ensi viikolla huomattavan päivityksen.

Syksyllä julkaistun Assassin’s Creed -pelin päivitys lisää pelin New Game+ -pelitilan. Pelimuodosta ei ole paljastettu juurikaan lisätietoja, mutta Ubisoftin mukaan uusintakierroksella voi ansaita uusia palkintoja aiemmin kerätyn varustuksen lisäksi.

Assassin’s Creed Mirageen luvattu haastetila sen sijaan viivästyy. Ubisoftin mukaan niin kutsuttu permadeath-tila, joka tarjoaa vain yhden elämän pelaajien käyttöön, on vielä työn alla ja julkaistaan varhain ensi vuoden puolella.

Sarjan viimeisimmissä osissa nähtyjä roolipelielementtejä hylännyt Assassin’s Creed Mirage sai vahvan vastaanoton pelaajilta. Ubisoftin mukaan suoraviivaisempi Assassin’s Creed -pelikokemus on yhtiön menestyksekkäin julkaisu nykyisellä konsolisukupolvella.

Sarjan jatkosta ei ole vielä kerrottu tarkkoja yksityiskohtia, mutta seuraavan lippulaivapelin on vahvistettu olevan Japaniin sijoittuva peli. Toistaiseksi vain työnimellä Assassin’s Creed Codename Red tunnetusta pelistä saatiin vihiä verkkoon lipsahtaneen kuvamateriaalin kautta. Kesällä julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan Codename Red aiottaisiin julkaista jo ensi vuoden aikana.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa