Call of Duty: Modern Warfare 2:n No Russian -lentokenttätehtävä on aiheuttanut pienoista kohua tehtävävideon levitessä nettisivuille. Tehtävässä pelaaja on soluttautuneena terroristijoukkoon, jotka tappavat silmittömästi siviileitä lentokentällä.

Matt Turner, Army of Two: The 40th Day -pelin tuottaja, kehuu Infinity Wardin rohkeutta kohtauksen suhteen. Turnerin mukaan EA Montreal ei lähtisi tekemään omaan peliinsä vastaavaa kohtausta.

Turnerin mukaan kohu kohtauksesta syntyi, sillä ihmiset ovat nähneet pelkän kohtauksen, eivät asioita, jotka johtivat siihen tai mihin kyseisen kohtauksen tapahtumat johtivat. No Russian -tehtävä valui nettisivuille ennen pelin varsinaista julkaisua. Videolla nähtiin kuinka pelaaja listi viattomia sivullisia muiden terroristien kanssa.

-En sano, että ihmiset ylireagoivat, mutta jotkut esittivät mielipiteensä pelistä ja kohtauksesta vain näkemänsä videon perusteella, tietämättä oikeasti mistä siinä oli kyse.

Army of Two: The 40th Day saapuu kauppojen hyllyille tammikuun 8. päivävä. Pelin demon voi ladata PlayStation Networkistä ja Xbox Livestä 17. joulukuuta.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa