Arkham Knightin huhuttu Game of the Year -versio antaa pelille uuden mahdollisuuden

Viime vuonna kiusallisen pc-julkaisun saanut Batman: Arkham Knight näyttäisi saavan toisen mahdollisuuden.

30.5.2016 10:00

Jos viime vuonna ikävästi flopannut Batman: Arkham Knight jäi skandaalin vuoksi pelaamatta, loppukesästä lienee täydellinen sauma tarttua peliin jälkijunassa.

Saksan Amazon-verkkokaupasta bongatun myyntilistauksen mukaan pelistä ollaan saamassa heinäkuun tienoilla perinteinen, kaiken kattava Game of the Year -versio. Kuten tapoihin kuuluu, uusintajulkaisu paketoinee pääpelin kylkeen kaiken sen puitteissa julkaistun lisäsisällön, jota Arkham Knightin kohdalla jaeltiin reiluin ottein.

Listauksen mukaan paketille tulee hintaa uuden suurjulkaisun verran, ja se saadaan näillä näkymin niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin kovaonniselle Windowsillekin. 

Pelin julkaisija Warner Bros. ei ole vielä vahvistanut erikoisversiohuhuja todeksi, mutta myös tuoreinta osaa edeltäneet Arkham Asylum ja Arkham City pantiin aikanaan vastaavaan pakettiin. Heinäkuussa edellä mainitut julkaistaan ensi kertaa nykysukupolven konsoleille Batman: Return to Arkham -kokoelman muodossa, joten Game of the Year -version väitetty julkaisupäivä osuisi sarjalle hyvinkin otolliseen saumaan.

Lähde: GameSpot, DualShockers

Lisää luettavaa