Analyytikko Michael Pachter ei usko Super Mario Galaxy 2:n kasvattavan Wii-myyntejä. Pachterin mukaan Super Mario Galaxy 2 ja Metroid: Other M eivät kuljeta Wii-konsoleita kauppojen hyllyiltä koteihin. Miehen mukaan Nintendon on sen sijaan pudotettava konsolinsa hintaa estääkseen myynnin putoamisen.

-En usko Metroidin ja Marion kuljettavan konsoleita koteihin, yhtään enempää kuin uskon Socom 4:n tai Halo: Reachin lisäävän Xbox 360:n ja PS3:n myyntejä.

-Hc-pelaajat omistavat jo Wiin. Kun ollaan näin pitkällä konsolin elinkaarta, vain hinnanpudotukset saavat laitteita kunnolla liikkeelle. Uudet pelit eivät niinkään.

Pachterin mukaan Nintendo oli viime vuonnakin vastahakoinen Wiin hinnanpudotuksen suhteen, vaikka myynnit edelliseen vuoteen verrattaessa olivat pudonneet lähes puolella. Nintendo pudotti Wiin hintaa syyskuussa 2009.

-Wii Fit Plussan, tasapainolaudan ja Wii Playn myynnit ovat alamäessä. Tämä kertonee siitä, että Wii ja sen oheistuotteet eivät ole niin kovassa huudossa enää. En näe myöskään Vitality Sensorin kasvattavan konemyyntiä, joskin voin olla väärässä. Useinhan minä olen.

Lähde: MCVUK

Lisää luettavaa