Amnesia: The Dark Descent käy aina vain kauheammaksi kahdeksan vuoden iässä

Amnesia: The Dark Descentiin tuodaa uusi aina vain kovempi vaikeusato.

21.9.2018 15:47

Uusi päivitys on matkalla Amnesia: The Dark Descentiin. Kahdeksan vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen kauhuhitti saa kokonaan uuden vaikeustason, jolla luvassa pitäisi olla aina vain kauheampia selviytymiskokemuksia.

Ihan vain Hard Modeksi kutsuttu tila lisää erityisesti joukon rajoituksia peliin. Automaattinen tallennus poistuu käytöstä, kun taas manuaalitallentaminen vaatii tuluksien käyttämistä. Öljyä ja tulentekovälineitä saadaan muutenkin vähemmän, mielenterveyden romahtaminen johtaa suoraan kuolemaan ja viholliset ovat sitkeämpiä, nopeampia sekä tarkkaavaisempia, Vaaroista varoittava äänimaailmakin on poistettu.

Palkintona Hard Moden läpäisystä itselleen voi napata kokonaan uuden saavutuksen.

Päivitys julkaistaan pc:lle 28. syyskuuta, jolloin Amnesia Collection rantautuu samalla Xbox Onelle. PS4:lle se saapuu myöhemmin tänä vuonna.

Ruotsalaiskehittäjä Frictional Games on aiemmin tarjoillut vaihtoehtoisen vaikeustason myös Soma-kauhisteluunsa. Kyseisen pelin kohdalla se tarjosi pelaajille tosin normaalielämyksen rinnalla Safe Moden, jossa pelimaailman kauhut muutettiin harmittomammiksi kaikille heille, jotka halusivat paneutua enemmän pelin tarinaan.

Lähde: Frictional Games

Lisää luettavaa