Alohomora! Hogwarts Legacyn keräilyversio kaivettiin esiin ennen virallista julkistustaan

Lukot aukesivat ennen aikojaan.

23.7.2022 18:36

Kuten kovan luokan Harry Potter -fanit tietävätkin, alohomora-loitsulla avataan lukkoja. Niin pääsi käymään nytkin, kun muuan Reddit-käyttäjä kikkaili tiensä ensi vuodelle lupaillun Hogwarts Legacyn verkkosivujen salaiselle puolelle.

Käyttäjä jakaa Harry Potter -pelien Reddit-palstalla tietoja löydöstään, jotka myös kanavan moderaattorit ovat todenneet tosiksi. Henkilö toden totta loitsi joitakin lukkoja auki, sillä piilosta paljastui niin pelin keräily- kuin deluxe-versioiden sisällöt.

Vuodetut listat voivat toki muuttua vielä ennen settien virallista paljastusta, mutta näillä näkymin pelin kallein fyysinen versio sisältää esineen, jota kuvaillaan ”leijuvaksi muinaiseksi taikasauvaksi kera kirjan”. Eräs ketjuun vastannut Reddit-käyttäjä kertoo myös törmänneensä huhuun, jonka mukaan leijuva sauva olisi toteutettu magneettien voimalla, mutta tällä hetkellä kommenttiin kannattaa vielä suhtautua varauksella.

Sauvan lisäksi keräilyversion mukana saapuisi potentiaalisesti myös steelbook-kansi ja hurja määrä digitaalista kosmeettista sisältöä. Digitaaliset lisukkeet ovat kuvan mukaan tarjolla myös deluxe-asiakkaille. Molemmat versiot sisältävät näillä näkymin myös pääsyn peliin 72 tuntia etuajassa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa