Alkuvuoden PS4-hitti Bloodborne saa uuden tuhdimman myyntiversion

Uusi Game of the Year -myyntiversio Bloodbornesta on matkalla kauppoihin.

13.10.2015 18:01

Mikäli PlayStation 4:n toimintaroolipeli Bloodborne on vielä kokematta, tarjoutuu siihen marraskuusta lähtien uusi mielenkiintoinen mahdollisuus. 27. päivä ensi kuuta pelistä tuodaan myyntiin nimittäin tuore myyntiversio Game of the Year Edition, joka itse pääpelin ohella pakkaa sisäänsä myös pelin The Old Hunters -lisäosan.

The Old Hunters on mahdollista kokea Game of the Year Editionilla varsin tuoreeltaan, sillä laajennus itsekin julkaistaan ensimmäisten saataville vasta 24. marraskuuta. Se lisää peliin niin sekä uusia vihollisia, pelialueita kuin myös tietysti varusteitakin, ja laajentaapa se tietysti pelin tarinaakin. Jonkinlainen mahdollisuus muuntautua pedoksi löytyy myös laajennuksesta.

Sony ei ole vielä vahvistanut virallista oletushintaa Bloodbornen uudelle versiolle, joskin todennäköistä on, että se pyörii noin 60 euron tietämillä. Yksinään ostettuna The Old Hunters -laajennus on kustantamassa noin 15 euroa.

Alkujaan Bloodborne saatiin kauppoihin viime maaliskuussa. Tähän mennessä pelin tiedetään myyneen maailmalla yhteensä reilut kaksi miljoonaa kappaletta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa