Microsoft on kasvattanut pc:n Halo-pelien tarjontaa jälleen yhdellä nimikkeellä. Tästä päivästä alkaen Steamista ja Microsoft Storesta voi käydä nappaamassa haltuunsa Halo: Combat Evolved Anniversaryn, jota jaellaan osana alustalla hiljalleen laajenevaa Halo: The Master Chief Collectionia.

Aiemmin pc:lle on tuotu saataville vastaavalla tavalla Halo: Reach. Julkaisuaan odottavat yhä Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ja Halo 4.

Halo: Combat Evolved Anniversary on alkujaan Xbox 360:llä nähty päivitetty versio ensimmäisestä Halo-sarjan osasta. Se tarjosi ennen kaikkea mahdollisuuden pelata klassikon läpi päivitetyllä ulkoasulla, mutta ihan vain nappia painamalla käyttöönsä sai myös vanhan visuaalisen ilmeen. Pc:llä peli tukee hajanaisten viilauksien ohella vielä esimerkiksi korkeampia ruudunpäivitysmahdollisuuksia ja 4K-resoluutiota.

Samalla The Master Chief Collection päivittyy yleisesti tukemaan esimerkiksi parempia kommunikointimahdollisuuksia ja viilatumpia pc-kontrolleja. Sen moninpelipuoli kasvaa tietysti sekin Combat Evolved -keskeisillä lisäyksillä. Listauksen viilauksista voi bongata Halo Waypoint -sivustolta lähdelinkistä.

Halo: Combat Evolved Anniversaryn voi hankkia pc:lle yksikseen noin kymmenellä eurolla, kun taas koko The Master Chief Collectionin antia kaupitellaan noin 40 eurolla. The Master Chief Collection on myös osa pc:n Xbox Game Pass -palvelua.

Lähde: Halo Waypoint

Lisää luettavaa