Älä päästä sateenvarjoasi nääntymään – vuosia mätkinyt Skullgirls jatkaa yhä kehittymistään

Skullgirls-toiminta porskuttaa eteenpäin edelleen erikoisissa merkeissä.

9.5.2021 18:14

Taistelupeli Skullgirls porhaltaa yhä eteenpäin yhdeksän vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen. Pelin tuorein versio Skullgirls 2nd Encore sai aiemmin alkuvuodesta oman uuden Season 1 -kausikortin, jonka järjestyksessään toinen hahmolisäys Umbrella on nyt paljastunut.

Elävää Hungern-sateenvarjoa heiluttelevan Umbrellan kerrotaan olevan pieni ja hidasliikkeinen taistelija, jonka kyvyt perustuvat tämän aseen kylläisyyden kanssa tasapainotteluun. Nälkäisenä Hungern saattaa esimerkiksi osua hitaammin, mutta tuolloin yhtälailla tämän aiheuttama vahinko voi olla merkittävämpää.

Kehittäjä Hidden Variablen mukaan Umbrellan kehitys on vielä alkutekijöissä ja näin tällä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa. Tarkoituksena hahmo olisi tuoda kuitenkin pelattavaksi ensin parin kuukauden kestoisena alpha-versiona, mitä seuraa pc-varhaisjulkaisu josku heinä-syyskuun paikkeilla ja varsinainen julkaisu loppuvuodesta.

Parhaillaan varhaisjulkaisuvaihetta käy läpi pelin aiempi lisähahmo Annie, joka tuotiin ensimmäisten kiinnostuneiden pc-pelaajien koettavaksi maaliskuussa. Kaikkiaan osana pelin tämänhetkistä kausikorttia Skullgirls 2nd Encoreen on suunnitteilla neljä lisätaistelijaa, joista kaksi viimeisintä olisi määrä julkaista ensi vuoden puolella.

Pc:n ohella uudet hahmot tuodaan ajan myös Skullgirls 2nd Encoren PS4- ja Switch-versioihin. Uutuushahmoja sovitetaan yhtälailla osaksi myös Skullgirls Mobile -peliä.

Skullgirls 2nd Encoren Season 1 –kausikortille kertyy hintaa oletuksena 30 euroa. Kukin taistelija myydään kuitenkin myös erikseen kympin hintaan.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa