Älä missaa alkukesän uutispommeja – katso tästä E3 2016 -aikataulut

Vuoden eräs tärkeimmistä ja uutisrikkaimmista pelitapahtumista on taas täällä. Laadimme E3 2016 -messujen lehdistötilaisuuksista kätevän aikataulun.

14.6.2016 04:24

E3-pelimessujen aika on jälleen käsillä. Vuoden yksi tärkeimmistä ja suurimmista pelitapahtumista käynnistyy virallisesti tiistaina 14. kesäkuuta, mutta sitä ennen tarjolla on jälleen myös julkistuksia pursuavia lehdistötilaisuuksia ja muita erikoistapahtumia.

Jotta kesän kovimmat uutispommit eivät mene sivu suun, laadimme listan tulevista E3-tilaisuuksista ja niiden tarkoista aikatauluista. Electronic Artsin, Bethesdan, Microsoftin, Ubisoftin ja Sonyn lehdistötilaisuuksia sekä Nintendon omaa videolähetystä voi seurata suorana Pelaajalehti.comin välityksellä.

Koska Suomen ja Los Angelesin välillä on jokusia tunteja aikaeroa, löydät lehdistötilaisuuksien tarkat aikataulut ohesta näppärästi Suomen aikaan taivutettuna.

Sunnuntai, 12. kesäkuuta

23:00 Electronic Arts -lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Battlefield 1, Titanfall 2, kaziljoona urheilunimikettä ja ehkä vähän Mass Effectiakin nyt ainakin.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Katso Electronic Arts -lehdistötilaisuuden tallenne!


Maanantai, 13. kesäkuuta

5:00 Bethesda-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Dishonored 2 -pelikuvaa ja mahdollisesti jopa lisää Fallout 4 -lisäsisältöä, The Elder Scrolls V: Skyrimin remasterointi, uusi Wolfenstein ja Prey 2.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Katso Bethesda-lehdistötilaisuuden tallenne!

19:30 Microsoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Uusia yksityiskohtia Xbox Onen ja Windows 10:n yhteiselosta, Gears of War 4 ja joukko muita Microsoftin yksinoikeuspelejä sekä mahdollisesti jopa tietoja huhutuista Xbox One Slim- ja Xbox One Scorpio -malleista. Dead Rising 4 saattaa sekin vilahtaa show’ssa.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Katso Microsoft-lehdistötilaisuuden tallenne!

21.30 PC Gaming Show -videolähetys
Odotettavissa: Pc-pelikeskeistä asiaa muun muassa Paradox Interactivelta, Segalta, AMD:ltä ja Microsoftilta PC Gamer -lehden vauhdittamana.
Seuraa lähetystä: PCGamingShow.com

23:00 Ubisoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Watch Dogs 2, South Park: The Fractured But Whole, For Honor, Ghost Recon Wildlands ja ehkä pari ylläriäkin.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Katso Ubisoft-lehdistötilaisuuden tallenne!


Tiistai 14. kesäkuuta

04:00 Sony-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: PlayStation VR -asiaa, Horizon Zero Dawnin kaltaisten jo paljastettujen PS4-yksinoikeuksien esittelyä ja toivottavasti jotain yllättävääkin. Älä odota välttämättä kuitenkaan infoa uudesta aiempaa tehokkaammasta PlayStation 4 -mallista.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

Katso Sony-lehdistötilaisuuden tallenne!

19:00 Nintendo-videolähetys
Odotettavissa:
 Runsaasti materiaalia seuraavasta The Legend of Zelda -sarjan osasta sekä myös katsaus tuleviin Pokémon-peleihin. Lähetys jatkuu myös keskiviikkona kello 20.00, jolloin esille tuodaan uusi Monster Hunter, Dragon Quest VII, Pokémon GO sekä Tokyo Mirage Sessions #FE.
Seuraa lähetystä: Pelaajalehti.com

 

Tiistaina käynnistyvillä varsinaisilla messuilla mukana ovat edellä mainittujen konsoli- ja pelijulkaisijoiden lisäksi muun muassa Capcom, Take-Two, Square Enix, Oculus, Warner Bros ja Atlus.

Lisää luettavaa