Aika varustautua: näin Apex Legendsin kutoskausi käynnistyy ensi viikolla

Varusteiden kyhäämistä, uusi sankari ja karttamuutoksia taas luvassa.

15.8.2020 15:05

Ensi viikolla 18. elokuuta on jo seuraavan Apex Legends -kauden aika, joten Respawn Entertainment on jatkanut siihen kuuluvan uuden sisällön esittelyä.

Tuoreen videon myötä Boosted-nimeä kantavaan kutoskauteen on saatu ensimmäiset pelikuvamaistiaiset. Tämä tarkoittaa erityisesti, että näytille on tuotu joukko muutoksia, joita World’s Edge -kartta kokee tiistaista alkaen. Uusi Rampart-hahmo pääsee tämäkin vauhtiin kyvyillään, joiden joukkoon näyttäisi lukeutuvan mahdollisuus muodostaa suojia ja tykkitorneja pelialueelle.

Mukaan tällä kertaa luvattuun varusteiden rakentamiseen on siihenkin tarjottu ensimmäinen katsaus. Kutoskauden myötä pelimaailmasta on mahdollista kerätä talteen materiaaleja, joita voi muuttaa tiettyjen terminaalien luona uusiksi hyödykkeiksi, kuten aseiksi tai ensiapupaketeiksi.

Apex Legendsin kotisivuilla Respawn on vielä laajemmin syventynyt World’s Edgen kokemiin muutoksiin. Näihin lukeutuvat esimerkiksi tuhotuksi päätynyt juna, monipuolistettu laava-alue ja ylipäätänsä lisäjoukko uusia rakennelmia ja tunneleita. Muutoksia on havainnollistettu muun muassa kuvaparein.

Lisää luettavaa