Aika hypätä kaivoon, PlayStation-kansa: räiskyvä Downwell lähestyy

Pienoinen indiehitti Downwell saa pian PlayStation-pelaajatkin hyppäämään kaivoon.

6.5.2016 15:05

Debyyttinsä pc:llä ja mobiililaitteilla viime vuonna tehnyt piskuinen tasoloikkaräiskintä Downwell on ottamassa haltuunsa pian PlayStationit. Toukokuun 24. päivä peli on saamassa julkaisun niin PlayStation 4:llä kuin Vitallakin, joille pelin luoja Ojiro Fumoto on tuomassa sen julkaisija Devolver Digitalin avustuksella.

PlayStationeille odotettavissa on sama vanha kokonaisuus Downwellista, joka on nähty jo muillakin alustoilla. Peli on periaatteessa siis tasoloikkaa ja räiskintää yhdistävä 2D-seikkailu, joka perinteisen sivulta sivulle liikkuvan toiminnan sijaan eteneekin ylhäältä alaspäin. Downwellissa pelaajien tarkoituksena on hypätä nimittäin vaarojen täyttämään kaivoon ja löytää tiensä sen pohjalle.

PlayStationeilla Downwellin on luvattu olevan niin sanottu Cross-Buy-nimike. Yhdellä ostokerralla sen saa siis samalla kertaa siis sekä PlayStation 4:lle että Vitalle. Virallista hintaa PlayStation-versioille ei ole vielä vahvistettu, mutta mikäli sen kolmen euron pc-versio antaa mitään olettaa, ei kokemuksesta tarvinne juuri hirveästi konsoleillakaan pulittaa.

Ohessa pelin vanhempi traileri viime vuodelta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa