Activisionin loppuvuosi näyttää vahvalta.

Tulossa ovat Call of Duty: World at War (josta voit lukea uusimmasta Pelaajasta), Guitar Hero World Tour, uusi Bond-peli Quantum of Solace, joka käyttää Call of Duty 4:n pelimoottoria ja Spider-Man: Web of Shadows.

Tulossa on myös uusi Wolfenstein-peli, jota työstävät Wolfensteinin luonut iD ja Raven Software. Uusi lehdistötiedote paljastaa ohimennen myös Ravenin työstävän täysin uutta fps-peliä nimeltä Singularity, josta emme ole aiemmin kuulleet. Raven on työstänyt vuosien varrella erinomaisia pelejä, kuten Star Trek Voyager Elite Force, Heretic ja Soldier of Fortune. Raven työstää myös ensi vuonna ilmestyvään X-Men Origins: Wolverine -elokuvaan pohjautuvaa peliä. Elokuva keskittyy nimenomaan Wolverine-hahmoon, jota esittää edelleen Hugh Jackman.

Tulossa on myös Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion. Alkuperäisen pelin teki edellämainittu Raven, mutta uutukaista työstää Activisionin PSP/DS-pelejä tähän asti suoltanut Vicarious Visions. Nyt myös selvisi, mitä hiljaiseloa viettänyt Luxoflux (tuttu True Crime -pelisarjasta) tekee. Porukka vääntää peliä Transformers 2: Revenge of the Fallen -elokuvasta.

Lisää luettavaa