Vastikään julkistetun Call of Duty: Infinite Warfaren vastaanotto on ollut kovaäänisen kriittinen, mutta pelin julkaisija Activision tulkitsee tilanteen hyväksi merkiksi.

Pelin mielipiteitä jakavia scifikuvioita on jo puitu kehittäjä Infinity Wardin toimesta, mutta Activision itse kävi kommentoimaan kritiikkitulvaa eilisessä talouskatsauskonferenssissaan. Pelin julkaisutraileri on saanut muutamien päivien aikana alaspäin osoittavaa peukkua yli 425 000 käyttäjältä, eikä loppua mielenosoituksille näy. 

– Me rakastamme sitä, että fanimme pitävät sarjaa omanaan ja omaavat niin vahvoja mielipiteitä siihen liittyen. Maailmassa ei ole kovin monia viihdetuotteita, jotka inspiroivat vastaavaa intohimoa, yhtiön toimitusjohtaja Eric Hirshberg runoili.

Hirshbergin mukaan Activisionilla tiedostetaan monien sarjan fanien kaipaavan takaisin perinteisemmän sodankäynnin pariin, mutta ilmeisesti innovaation perässä juoksijat peittoavat nostalgikot edelleen numeroissa. Uuden pelin kyljessä ilmestyvä, remasteroitu Call of Duty 4: Modern Warfare tuodaankin miehen mukaan kauppojen hyllyille nimenomaan ensin mainittua äänekästä vähemmistöä miellyttämään.

– Tänä vuonna löysimme keinon tarjota yhteisöllemme molemmat kokemukset samassa paketissa, mies hehkutti.

Puheenvuoronsa päätteeksi Hirshberg myös muistutti, että myös vuonna 2012 ilmestynyt, lopulta erittäin hyvin menestynyt Call of Duty: Black Ops II sai julkistuksensa aikaan vastaavanlaisen murskavastaanoton.

– Pelin traileri sai enemmän buuauksia kuin mikään aiempi trailerimme, mutta siitä tuli menestynein pelimme koskaan. Syytä huoleen on vasta silloin, kun lakkaamme kokeilemasta uusia asioita, mies summasi.

Call of Duty: Infinite Warfare ilmestyy 4. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa