Kuten kaikki tietävät, Call of Duty: Modern Warfare -pelejä kehittäny Infinity Ward ja niitä julkaissut Activision ajautuivat riitoihin aiemmin tänä vuonna, johtaen työntekijöiden massapakoon Infinity Wardilta. Kumpikin osapuoli syyttää toista kohtuuttomista vaatimuksista ja oikeushaasteetkin ovat lennelleet.

Tuorein uutinen on noin 40 entisen Infinity Ward -työntekijän lakijuttuunsa vastikään tekemä lisäys. Sen mukaan Activision oli maksanut heille kuuluvista Modern Warfare 2 -pelin  bonuksista noin 40 prosenttia, kun Activision ilmoittikin että loput maksetaan kun Modern Warfare 3 on valmis ja kauppojen hyllyillä marraskuussa 2011. Lisäyksessä väitetään Activisionin turvautuneen myös muihin hämäräperäisiin keinoihin, kuten turvamiesten läsnäollessa tapahtuneisiin salaisiin kuulusteluihin kunkin työntekijän kanssa, joista kiellettiin kertomasta kenellekään.

Samalla lisäyksessä tosin tarkistettiin Activisionilta vaadittavaa rahasummaa tuntuvasti alaspäin alkuperäisestä 500 miljoonasta dollarista 236 miljoonaan dollariin. Päätöstä koko saagalle saatetaan odottaa vielä kauan, sillä jutun käsittelyn tämänhetkinen alkamispäivä on ilmoitettu olevan 23. toukokuuta vuonna 2011.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa