Yksi PS3-käyttäjien eniten toivomista ominaisuuksista on Xbox Liven kaltaiset pelisaavutukset eli achievementit. Nykyisin valtaosassa PS3-peleistä, kuten Uncharted: Drake’s Fortunessa, on suuri määrä achievementien kaltaisia saavutuksia. Toisin kuin Livessä, kaverilistalla olevat henkilöt eivät kuitenkaan pääse katsomaan näitä suorituksia. Tähän on tulossa muutos.

Tiedossa on, kuinka Sonyn myöhässä oleva Home-palvelu tulee sisältämään ”pokaalihuoneen”, jossa pelaajat voivat ihailla peleissä tekemiään suorituksia ja kutsua kavereitakin katsomaan kerättyjä pokaaleja. Home on kuitenkin vielä ainakin kuuden kuukauden päässä.

Nyt Sonyn PlayStation Networkin kehitysjohtaja Eric Lempel kertoo Next-Genille antamassaan haastattelussa, että Homen ohella on kehitteillä ”jännittäviä ohjelmia”, jolla PS3-pelaajat voivat mahtailla pistesaavutuksillaan ja suorituksillaan.

Lempelin puheista voi myös päätellä, että PS3:n XMB-käyttöliittymä on saamassa runsaasti lisää ominaisuuksia tämän vuoden aikana. Odotamme mielenkiinnolla.

(Lähde: Next-gen.biz)

Lisää luettavaa