90-luvun kauhuklassikko muuntuu aikakaudelleen uskolliseksi seikkailupeliksi

Jokaista 90-luvun kasvattia säikytelleet Goosebumps-kirjat muuntuvat jälleen pelimuotoon.

22.8.2015 10:00

Jokaisen 90-luvun kasvatin rakastama kauhukirjasarja Goosebumps muuntuu tänä syksynä seikkailupeliksi.

Emosarjansa aikakauden nostalgisia kliksutteluseikkailupelejä jäljittelevä Goosebumps: The Game toimii esiosana Suomessa marraskuussa teattereihin saapuvalle Goosebumps-elokuvalle. Uudessa pelissä kirjoista tuttu, supersadistinen nukke Slappy herää jälleen henkiin pahat mielessään, ja peliä tähdittävän lapsijoukon tehtävänä on pysäyttää paholaisen mannekiini pääsemättä itse hengestään.

Peliä kehittää muun muassa suositun DuckTalesin uusioversiosta ja suloisesta A Boy and His Blob -tasohyppelystä tuttu WayForward Technologies, jolla on vyönsä alla reilusti kokemusta myös lisenssipeleistä. Goosebumps: The Game ei myöskään ole ensimmäinen sarjassaan: Goosebumps on nähty videopelimuodossa myös kolmesti aiemmin. Toistaiseksi tuorein peli, Goosebumps HorrorLand, julkaistiin vuonna 2008.

Goosebumps: The Game vaikuttaa kirjojen tapaan olevan suunnattu hieman nuoremmalle väelle, mutta potentiaalisesti se saattaa tarjoilla sopivalle kohdeyleisölle myös aimo annoksen muistoja menneisyydestä. Peli julkaistaan Yhdysvalloissa 16. lokakuuta ”monille” eri alustoille, mutta tarkoista alustasuunnitelmista tai mahdollisesta Euroopan julkaisusta ei ole vielä varmuutta.

Lähde: IGN, GameSpot

Lisää luettavaa