2D-hiippailupeli Stealth Inc. saa uutta salakavalaa jatkoa

Curve Studiosin laajalti eri alustoja miehittänyt Stealth Inc. saa jatko-osan, joka hieman yllättäen nähdään ainakin alustavasti vain Wii U:lla.

4.5.2014 16:35

Sivulta kuvattua hiippailua tarjoillut Stealth Inc. on saamassa jatkoa. Myöskin nimellä Stealth Bastard tunnettu peli ei kuitenkaan näe seuraajaansa sarjalle jo tutuilla pc-, mobiili- tai PlayStation-alustoilla, sillä jatko-osa on suuntaamassa yksinoikeudella Wii U:lle.

Simppelisti Stealth Inc. 2:ksi kutsuttu jatko-osa pyrkii laajentamaan alkuperäisen pelin ideaa hieman kunnianhimoisempaan suuntaan. Alkuperäisessä pelissä nähty hajanainen kenttärakenne on tällä kertaa jäämässä taakse ja pelistä on tarkoitus tehdä enemmän avoimen maailman elementtejä sisältävä Metroid-henkisempi kokemus. Myös Wii U:n näytöllistä Gamepad-ohjainta hyödyntävä yhteistyötila on tekemässä tuloaan peliin.

Syy, miksi peli nähdään ainakin toistaiseksi vain Wii U:lla, juontaa juurensa kehittäjä Curve Studiosin kokeilunhaluisuuteen. Studion vetäjä Jason Perkins on kertonut pelisivusto CVG:n haastattelussa, että Wii U:n kauppapaikalla ei parhaillaan ole juuri kilpailua, vaikka itse konsoleita alkaa olla maailmalla jo sen verran, että yleisöä alustalta selvästi kuitenkin löytyy. Studiota kiinnostaakin nyt nähdä, millaista on tuoda peli juuri tällaisille markkinoille.

Stealth Inc. 2 on odotettavissa eShopiin vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Curve Studios, IGN, CVG

Lisää luettavaa