Pelaajacast 254: Avustajat studiossa feat. Kinnunen, Mäkijärvi & Niskala

Pelaajacastin uusimmassa jaksossa Villen seuraan lyöttäytyvät Pelaajan avustajakaartista Aake Kinnunen, Esa Mäkijärvi ja Paavo Niskala. Kaikilla neljällä on taustaa KonsoliFIN-sivustolla. KonsoliFIN täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Yhteensattumaa?

4.6.2020 08:54
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacastin uusimmassa jaksossa Villen seuraan lyöttäytyvät Pelaajan avustajakaartista Aake Kinnunen, Esa Mäkijärvi ja Paavo Niskala. Kaikilla neljällä on taustaa KonsoliFIN-sivustolla, ja KonsoliFIN täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Yhteensattumaa?

Nelikko tekee itsensä tututuksi puimalla vähän taustojaan, pelimakujaan ja nykyisiä muita kuulumisiaan, kuten Esan ura kirjailijatoimittajana (mm. Pyhä peli, Rautainen 80-luku) sekä Aaken autotoimittajakuviot Moottori.fissä ja Ajatuksia autoista -podcastissa. Entä onko Paavon Halo-ennätys yhä voimassa ja mitä legenda nykyään puuhailee?

Lisäksi puidaan tietenkin tämän Suomen suurimman peliaiheisen harrastelijasivuston vaiheita omien henkilökohtaisten fiilistelyjen kautta.

HUOM! Toisin kuin jaksossa mainitaan, kesäkuun Pelaaja-lehden julkaisupäivä on siirtynyt perjantaista ensi viikon tiistaille.

 

Lisää luettavaa