Pelaajacast 250 tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon

Jakso äänitetään näillä tiedoin Johannan, Panun ja Villen voimin. Lähetä kysymyksesi ajoissa jaksoa varten!

6.4.2020 11:39
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Poikkeuksellinen arki jatkuu myös Pelaajacastissa, eli castin konkkaronkka äänittää tämänkin viikon jakson etäyhteksillä kotikonttoreilta tai -sohvilta, mikä mielentila sitä nyt kullakin taholla sattuu äänittäessä olemaan. Luvassa on jo peräti Pelaajacastin 250. jakso, joka purkitetaan näillä tiedoin juurikin vakioremmin, eli Johannan, Panun ja lievästä mökkihöperyydestä jo kärsivän allekirjoittaneen voimin (Ville, jos nyt joku ei jaksa ruutua skrollailla).

Jaksossa puidaan varmaankin joiltain osin castin 250-jaksoista taivalta, mutta todennäköisesti tunnelmoidaan niitä pelattuja pelejä ja pelimaailman kuulumisia. Kuulemma Resident Evil 3:a on veivattu ja Final Fantasy VII Remakeakin jo joku hypistellyt.

Mikäli teknisiltä kommelluksilta vältytään, jakso äänitetään keskiviikon aikana ja julkaistaan torstaina aamupäivästä. Edellisen jakson perusteella videoversiossa saattaa vierähtää tovi totuttua pidempään, kiitos editointiin käytettävän nuhapumppuisen kotikoneen.

Mikäli niitä omia polttavia kysymyksiä haluaa saada mukaan Kysy Pelaajalta -osioon, avaimet onneen löytyvät seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Lisää luettavaa