Remontin aiheuttama poraaminen teki parhaansa estääkseen Pelaajacastin äänitykset, mutta taistelimme ja hikoilimme saadaksemme Pelaajacast 20:n valmiiksi.

Äänessä ovat H-Townin pelitoimitukset jäsenet Thomas Puha, Miika Huttunen, Eemeli Rekunen, Janne Pyykkönen ja Ville Arvekari.

Puheenaiheita tällä kertaa ovat ovat muunmuassa Uncharted 2:n moninpeli, 256:n pelaajan sotapeli MAG. Janne kävi Bethesdan tilaisuudessa Lontoossa, joten puhumme muunmuassa uudesta Fallout-pelistä ja WETistä ja Huttunen kertoo Champions Onlinesta. Keskustelemme myös Terminator: Salvationin myötä leffapeleistä. Riitelemme myös oikein kunnolla aiheesta videopelit/konsolit vs pc ja ihmettelemme miksi jokaisessa toimintapelissä pitää nykyään olla ns. cover-systeemi. Käsittelemme myös Megan Foxin hotnessia.

Studiovieraana ovat menestyneen Crayon Physics (Deluxe) -pelin tehnyt Petri Purho ja Suomessa vieraillut Game Developer -lehden päätoimittaja Brandon Sheffield. joiden kanssa puhutaan pelibisneksestä, Game Developer -konferenssista, mediasta ja tietenkin indie-peleistä. Vapputunnelmissa mennään!

Lataa Pelaajacast 020 tästä tietokoneellesi (114mt MP3, 125-minuuttia)
, klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaakseksi MP3-tiedoston. Tai tee asiat helposti ja tilaa Pelaajacast iTunes-palvelusta. Helpoiten löydät Pelaajacastin iTunesissa käyttämällä hakusanaa ”pelaaja”. Voit myös kuunnella podcastia alla olevalla ohjelmalla

Lisää luettavaa