VOITA Halo 5: Guardians -keräilyversio!

Master Chief palaa viimein lokakuun lopussa, mutta tällä kertaa ei yksin. Chief lyö hynttyyt yhteen vanhan Blue-tiiminsä kanssa lähtiessään selvittämään muinaisten vartijoiden aiheuttamaa uhkaa. Hän saa samalla peräänsä agentti Locken johtaman Fireteam Osiriksen, jonka tarkoituksena on löytää Master Chief ja tuoda tämä vastaamaan epäillyistä rikoksista. Miten kaikessa lopulta käy, se selviää vain pelaamalla Halo 5:tä!

Nyt voit päästä mukaan seikkailuun, sillä osallistumalla tähän kisaan voit voittaa Halo 5: Guardiansin erittäin rajoitetusti Suomessa saatavilla olevan Limited Collector’s Edition -erikoispainoksen. Se sisältää Master Chiefin ja Locken keräilypatsaan, Guardian-figuurin, Halo: The Fall of Reach -animaatiosarjan, Spartan-teemaisen metallikotelon, Locken salaiset käskypaperit, Blue Teamin ja Fireteam Osiriksen asiakirjat sekä 14 Premium-varustepakettia moninpelin Warzone-pelitilaan.

Vastaamalla oikein seuraavaan Halo-aiheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas vastaaja saa itselleen tämän huikean palkintopaketin.

Lisää luettavaa