Alkuperäinen Track and Field on vieläkin äärimmäisen hauska kolikkopeli, jos sellaisen onnistuu jostain löytämään. Konami julkaisi viime vuonna Xbox Live Arcadessa teräväpiirtografiikalla varustetun, viritellyn Track and Fieldin, jossa ei ollut häivääkään alkuperäisen pelin charmista. Sitä ei löydy uudestakaan New Track and Field pelistä. Vanhan pelin kanssa on yhteistä lähinnä nimi ja lajien välissä kuultavat lyhyet biisinkappaleet, jotka tuovat tipan silmään.

Lajeja on valtavasti. Tuttuun tapaan, keihäänheitto ja pituushyppy ovat hauskoja, mutta savikiekon ammuskelu ja 400 metrin juoksu äärimmäisen tylsiä. Useampi laji on melkeinpä pilattu sillä, että juoksuosuus esimerkiksi keihäänheitossa on todella lyhyt. Juuri kun on saanut vatkaamiseen rytmiä, pitääkin painaa nappia saadakseen hyppykulman. En ymmärrä, miksi kiihdytysosuudet ovat tehty niin lyhyiksi.

Harmittavaa on sekin, että monissa lajeissa pystyy parempaan suoritukseen käyttämällä ohjaimen nappeja ohjaustikun sijaan.

Ongelmista huolimatta, New Track and Field on kummallisen innostava. Hyvät suoritukset avaavat uusia lajeja, hahmoja ja muita bonuksia. Mukana on myös netin läpi päivittyvät maailmanlaajuiset tilastot, jotka ovat tällaisessa pelissä todella tärkeä ominaisuus.

6/10
Lisää luettavaa