New Play Control! -sarja kääntää GameCuben pelit Wiille uudella ohjauksella höystettynä. Sarjan ensimmäiset pelit ovat Pikmin ja Mario Power Tennis, joista ensimmäinen arvosteltiin Pelaajan viime numerossa. Pikmin selviää uudesta ohjauksessa kunnialla. Mario Power Tennis ei sen sijaan suoriudu yhtä hyvin, mutta välttävästi kuitenkin.

Mario Power Tennis oli GameCubella hauska moninpelattava tennispeli, vaikka Marioilla täytetyt urheilupelit kieltämättä alkoivatkin haukottaa. Myös Nintendon Wii Sportsin tennis toimi erinomaisesti, joten niinpä myös Mario Power Tennistä kohtaan on kovat odotukset.

En juurikaan laiskottele Wii-pelien parissa. Jos peli vaatii seisomista, minä seison. Jos peli vaatii eläytymistä, minä eläydyn. Mario Power Tennis ei vain onnistu vakuuttamaan pelaajaa huhkimaan, sillä lyömisessä ei ole toivotunlaista fiilistä. Syötön hutaiseminen tuntuu hyvältä, mutta lähes joka ikinen palautus onnistuu allekirjoittaneelta paremmin nappeja käyttäen. Lopulta siis istuin laiskasti tuolilla ja heiluttelin laiskasti ohjainta. Missä on fiilis? Mikäli mukana olisi tuki GameCube-ohjaimelle, tämä olisi loistava moninpeli. Nyt voin vain suositella GameCube-version ostamista.

Mario Power Tennis on loistava moninpeli, mutta on suora fakta, että kyseessä on jo ikääntynyt GameCube-peli, jota yritetään maustaa kikkaohjauksella epäonnistuneesti. Tämän parissa viihtyy ja etenkin syötöissä on fiilistä, kun ne saa huitaista itse, mutta lopulta kaipasin vain nappeja pelatessani. Nauttisin, jos en olisi tutustunut pelin GameCube-versioon.

4/10
Lisää luettavaa