Kaupallinen yhteistyö: Akira Toriyaman kulttisarjakuva kääntyi videopeliksi – tällainen on Sand Land!

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Bandai Namcon kanssa.

29.4.2024 06:02

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Bandai Namcon kanssa.

Akira Toriyaman kulttisarjakuva Sand Land on kääntynyt videopeliksi! Lähde paholaisruhtinas Beelzebubin, hänen kaitsijansa Thiefin sekä pelottoman sheriffi Raon matkaan halki aavikon, kohteenaan legendaarinen lähde.

Avoimen maailman toimintaroolipelissä riittää puuhailtavaa, sillä vastassa on muun muassa rosvoja, villieläimiä ja kuninkaallisia joukkoja. Onneksi pelaajallakin riittää arsenaalia, sillä Sand Landista löytyy runsas kattaus panssarivaunuja ja muita ajoneuvoja, joiden kehittämiseen pääsee käyttämään mielikuvitustaan. Mukautettavissa ovat niin aseet, moottorit kuin jousitukset.

Menopelien muokkailun ohessa pääsee rakentelemaan myös omaa tukikohtaansa, jonne voi asetella tavaroita aina huipputeknologiasta perinteisempään puiseen sohvapöytään. Tukikohta sijaitsee Spinon kaupungissa, jossa pääsee tutustumaan paikallisiin asukkaisiin, joilta liikenee sivutehtävä jos toinenkin.

Sand Landin takana on Bandai Namcon ohella japanilaisstudio ILCA, jonka genren fanit muistanevat parhaiten parin vuoden takaisen One Piece Odysseyn puikoista. Tiedossa on nytkin alkuperäismateriaalille uskollista toimintaroolipelaamista, josta ei tekeminen lopu kesken!

Sand Land on saatavilla nyt PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xboxille ja pc:lle. Pelistä on myynnissä normaali- ja deluxe-versiot sekä huikea keräilyversio, jossa on kylkiäisenä komean patsaan lisäksi steelbook, postikortteja ja rutkasti pelinsisäistä sisältöä. Katso pelin julkaisutraileri alta ja osta peli nyt täältä.

Lisää luettavaa