Zombiseikkailu State of Decay myy vauhdilla Xboxilla

Undead Labsin State of Decay on löytänyt ostajia Xbox Live Arcadessa. Kehittäjät vahvistavatkin, että peli on laajenutumassa vielä tulevaisuudessa.

18.6.2013 16:06

Xbox Live Arcaden tarjontaan lisää zombeja tuonut State of Decay on vedonnut pelaajiin. Microsoftin mukaan peli on myynyt kesäkuun alussa tapahtuneen julkaisunsa jälkeen jo yli puoli miljoonaa kappaletta ja on näin yksi kauppapaikan nopeimmin kaupaksi käyneitä alkuperäispelejä.

Myös pc:llä avoimen maailman zombiselviytymisestä pitäisi pian päästä vielä nautiskelemaan. Kehittäjä Undead Labs muovaa tuotostaan tällä hetkellä Steam-julkaisua varten varustaen sen samalla tietysti näppäimistöä ja hiirtä hyödyntävillä kontrolleilla.

Uuden version tulo ei toki tarkoita, etteikö peli vielä kehittyisi Xboxillakin. Tasoapainottavien päivitysten ohella Undead Labsin on tarkoitus tuoda peliin jossain vaiheessa niin sanottu hiekkalaatikkotila, jonka on määrä keskittyä ”puhtaaseen selviytymissimulointiin”.

State of Decayn jälkeen kehittäjien on ollut tarkoitus työstää kasaan pelin eräänlaisena seuraajana toimivaa Class4-massiivimoninpeliä. Eurogamerin saamien tietojen mukaan sen kehitys ei kuitenkaan ole etenemässä ennen kuin Microsoft näyttää sille vihreää valoa.

Lähde: Xbox Wire, Eurogamer

Lisää luettavaa