Zombeja viipaloivat miekkatytöt palaavat PS4-pelin muodossa

Euroopassakin jo hämmentävän pitkään tunnettu OneChanbara sarja jatkuu PlayStation 4:llä vielä ainakin kotimaassaan Japanissa.

15.7.2014 20:45

Zombeista ja niitä leikelevistä tyttösistään tunnettu OneChanbara-pelisarja on saamassa uuden osan. Tuoreimman Famitsu-lehden numeron mukaan uusi peli tullaan ainakin Japanin suunnalla tuntemaan kuta kuinkin nimellä OneChanbara Z2: Chaos, kun se julkaistaan maassa PlayStation 4:lle lokakuussa.

Famitsu-lehden lupausten mukaan uusin OneChanbara on tarjoamassa PlayStation 4:llä 60 ruudun sekuntivauhdilla pyörivää toimintaa 1080p-resoluutiolla. Zombien viipalointi hoituu tällä erää myös neljällä hahmolla, joita voi sekä vaihdella kesken taistelujen että myös hyödyntää lisäksi yhdessä uuden erikoisiskun muodossa.

DualShock 4:n kosketuslevyäkin käytetään hyödyksi muutamissa iskuissa.

Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, tullaanko OneChanbara Z2: Chaosta koskaan näkemään lännessä. Viimeisin Eurooppaan asti saatu sarjan peli oli vuonna 2009 Wiille julkaistu OneChanbara: Bikini Zombie Slayers, jota ennen zombisivaltelua on voitu harrasta myös aina PlayStation 2:lla ja Xbox 360:lläkin. Euroopassa sarja on tunnettu myös nimillä Zombie Hunters ja Zombie Zone.

Uutiskuva on pelistä Onechanbara Z: Kagura.

Lähde: Siliconera, Gematsu, Zaregoto

Lisää luettavaa