Zombeja? Rinnakkaisulottuvuuksia? Tältä näyttää Metal Gearin tulevaisuus

Metal Gear -sarja jatkuu ensi vuonna zombeja ja yhteistyötä tarjoavalla Metal Gear Survivella.

20.8.2016 18:30

Konami on paljastanut seuraavan konsoleilla ja pc:lle matkalla olevan Metal Gear -sarjan osan. Uusi peli on Metal Gear Survive, jossa hiippailua harrastetaan tällä kertaa yhteistyönä zombimaisia hirviöotuksia vastaan.

Uusi peli on kehitetty Metal Gear Solid V:n hyödyntämän Fox Engine -pelimoottorin varaan, joskin epäselvää on vielä, millaisen tiimin käsissä se on tarkalleen saamassa syntynsä. Metal Gear Solid V -kytköksiä löytyy myös pelin tarinasta, sillä Surviven tapahtumat käynnistyvät nopeasti Ground Zeroesin tapahtumien jälkeen tuhoutuneen Mother Basen sotilaiden joutuessa imaistuksi toiseen ulottuvuuteen.

Konamin tarkoituksena olisi saada Metal Gear Survive pihalle ensi vuonna. Konsoleiden osalta peli on työn alla PlayStaion 4:lle ja Xbox Onelle.

Kyseessä on ensimmäinen suurempi Metal Gear -sarjan osa, jonka Konami on tuottanut pelisarjan luoneen Hideo Kojiman lähdettyä yhtiöstä. Polygon-sivuston saamien tietojen mukaan peli ei tule kustantamaan kaupoissa niin sanottua täyttä hintaa, vaan siihen päästäneen käsiksi alle 60 eurolla.

Lähde: Konami, IGN, Polygon

Lisää luettavaa