Zombeille näytetään ovea Call of Duty: Modern Warfaressa – tavoitteena autenttisempi yleistunnelma

Infinity Ward vahvistaa, ettei se kikkaile zombien kanssa Call of Duty: Modern Warfaressa.

2.6.2019 09:07

Syksyllä saapuva Call of Duty: Modern Warfare pitää sisällään niin yksinpelikampanjan, perinteisen moninpelin kuin uudenlaisen yhteistyötilan, mutta zombeja pelissä ei tällä kertaa nähdä. Pelin pelattavuuselementtejä valvova Jacob Minkoff on vahvistanut asian PlayStation Lifestyle -sivustolle todeten, kuinka syy piilee yleistunnelmassa, jota uutukainen tavoittelee.

– Koska he [Black Ops -sarja]  keskittyvät enemmän tyyliteltyyn ja sarjakuvamaiseen supersankarikokemukseen, voivat he hyödyntää enemmän lennokkaampia asioita peleissään. Me yritämme luoda autenttisen ja realistiselta tuntuvan maailman. Meillä ei ole joustoa laittaa jotain zombien kaltaista peliin. Se vaarantaisi tunteen maailmasta, joka tuntuu realistiselta, autenttiselta ja suhteutettavalta tämän päivän konflikteihin, Minkoff selittää.

Esimerkkinä tästä Modern Warfaren uuden yhteistyötilan kerrotaan olevan vahvasti sidoksissa yksinpelikampanjaan niin tarinan, edistymisen kuin pelattavavuudenkin suhteen. Myös moninpelissä tarkoituksena on pitää jalat maassa toiminnan suhteen.

Infinity Ward ei ole toki aiemminkaan tukenut täydellä voimalla zombeja Call of Duty -peleissään. Ainut selviä zombeja sisällään pitänyt studion peli oli kolmen vuoden takainen Infinite Warfare, mitä ennen studio kokeili omaa juttuaan alieneilla höystetyllä Extinction-tilalla Ghosts-pelissä. Aiemmissa Modern Warfare -peleissä yhteistyötilat ovat sen sijaan nojanneet enemmän samaan tyyliin kuin muu osa pelistä. Alkunsahan zombitilat saivat Treyarchin World at Warista, minkä jälkeen Treyarch on pitänyt elävät kuolleet tasaisesti osana omia tuotoksiaan.

Call of Duty: Modern Warfare julkistettiin virallisesti aiemmin tällä viikolla. Peli ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 25. lokakuuta.

Lähde: PlayStation Lifestyle

Lisää luettavaa