Zelda-henkeä pursuava suomalaispeli Oceanhorn saapuu pc:lle

Helsingissä majaileva Cornfox & Brothers on tuomassa Zelda-pelien inspiroiman Oceanhorn: Monster of Uncharted Seasin Steamiin.

17.2.2015 15:45

Reilu vuosi sitten Applen iOS-laittella jo tavattu Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas saa pc-julkaisun. Helsinkiläisen Cornfox & Brothersin kehittämä tuotos on napattavissa Steamista maaliskuun 17. päivä 15 euron hintaan.

Oceanhorn on vahvasti The Legend of Zelda -sarjan inspiroima seikkailu. Pelissä pelaajat lähtevät tutkimaan muinasen Oceanhorn-merihirviön ja Arkadian kuningaskunnan arvoitusta, mikä tapahtuu niin pulmia ratkomalla, erilaisia varusteita haalimalla ja paikoin myös miekkaa heiluttamalla. Myös seilaaminen on merkittävä osa pelikokemusta.

– Meille oli alusta asti selvää, että Oceanhornin kaltainen nostalginen seikkailupeli olisi kuin kotonaan pc:llä. Mobiiliversion valtaisa suosio antoi meille mahdollisuuden tuoda peli myös Steam-yleisön iloksi, Cornfox & Brothersin perustajajäsen ja luova johtaja Heikki Repo kertoo studion tiedotteessa.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Final Fantasy -veteraani Nobuo Uematsu ja SaGa-konkari Kenji Ito ovat olleet säveltämässä peliin musiikkia yhdessä Oceanhornin pääsäveltäjä Kalle Ylitalon kanssa.

Trailerin Oceanhornin pc-versiosta voi katsastaa ohesta. Englanninkielen ohella peli tulee olemaan pelattavissa myös suomeksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, kiinaksi, japaniksi, koreaksi, portugaliksi, venäjäksi ja italiaksi.

Pelaaja-lehden arvostelun Oceanhorn: Monster of Uncharted Sean iOS-versiosta voi lukaista tästä.

Lähde: Cornfox & Brothers

Lisää luettavaa