Uusi Earthworm Jim -peli on tekeillä. Ysäriltä tuttua tasoloikkasarjaa ei ole lähtenyt elvyttämään myöskään ihan mikä tahansa joukkio, vaan pelin takana kerrotaan olevan sen alkuperäisistä kehittäjistä koostuva kymmenhenkinen tekijätiimi.

Matkalla uusi peli ei ole kuitenkaan tavanomaisille konsoleille, pc:lle tai edes mobiililaitteille. Sen sijaan sitä tehdään yksinoikeudella lokakuussa 2020 debytoivalla Intellivision Amicolle. Alunperin viime vuonna julkistettu noin 150-180 dollaria kustantava konsoli ei lähde suoraan kilpailemaan esimerkiksi PlayStationin, Xboxin ja Nintendon kanssa, vaan pyrkii tarjoamaan halpoja, noin 3-8 dollarin hintaisia retrovaikutteisia yksinoikeuspelejä, jotka sopivat koko perheelle.

Mukana laitetta on ollut suunnittelemassa muun muassa Tommy Tallarico, joka oli aikoinaan säveltämässä Earthworm Jim -pelejä ja on mukana myös tuoreimmassa projektissa. Mitää yksityiskohtia uudesta Earthworm Jimista ei vielä tiedetä, vaan vasta ensimmäisiä ideoista on tarkoitus kuulla lauantaina 4. toukokuuta järjestettävössä 20-minuuttisessa verkkolähetyksessä Intellivisionin Twitch-kanavalla.

Lähde: Intellivision

Lisää luettavaa