Ysärin loikkasankareihin lukeutunut Klonoa jääkin ilman uutta omaa elokuvaansa

Klonoa-elokuva jääkin tapahtumatta.

13.1.2019 00:00

Hiljaiseloa pelien puolella viettänyt tasoloikkasankari Klonoa ei ole tekemässä enää hyppyä myöskään valkokankaille. Virallista täyspitkää Klonoa-piirroselokuvaprojektia käsikirjoittamassa ja tuottamassa ollut taiteilija Hitoshi Ariga on vahvistanut näin tammikuussa, että hanke on peruttu.

Klonoa-animaatioleffa nousi ensimmäistä kertaa kunnolla puheeksi vuonna 2016, jolloin Ariga kiinnitettiin projektiin yhdessä Rob Pereydan ja tämän yhdysvaltalaisen Henshin-tuotantoyhtiön kanssa. Pereyda ehti vahvistaa jo hieman ennen Arigan ilmoitusta, ettei Henshin ollut enää mukana projektissa.

Arigan mukaan peruuntumiselle on hankalaa osoittaa yhtä tiettyä syytä. Hän on kuitenkin pahoitellut faneja tapahtuneesta.

Viimeiset vuodet Klonoa on elänyt nimenomaan pelien ulkopuolella erityisesti sarjakuvien muodossa. Edellinen sarjasta tehty peli oli Wiille saapunut Klonoa, joka oli uusioversio sarjan ensimmäisestä PlayStation-seikkailusta. 

Sarja on kuulunut osaksi Namcon pelikirjastoa. Päähenkilö Klonoan varustukseen onkin leukutunut Pac-Manin kuvalla varustettu lakki.

Lähde: Anime News Network, Gematsu

Lisää luettavaa