Ysäriklassikko Master of Magic siirtyi uuteen omistukseen – jatko näyttää väistämättömältä

Master of Masterille kaavaillaan seuraajaa uuden omistajan sisällä.

5.8.2019 19:03

90-luvun strategiaklassikko Master of Magic halutaan elvyttää. Brittiläinen strategiajulkaisija Slitherine on ilmoittanut ostaneensa julkaisuoikeudet nimikkeeseen Atarilta ja antaa kovasti ymmärtää, ettei sen aikeena ole vain hautoa niitä omassa oikeusholvissaan.

– Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään tämän suunnattoman suositun sarjan parissa. Tiedämme, että jatko-osien ja seuraajien tekeminen suosituille nimikkeille on iso vastuu. Olemme kuitenkin osoittaneet Panzer Corpsin kaltaisilla peleillä, että on mahdollista täyttää pelaajien odotukset legendaarisia tuotteita käsitellessä, Slitherinen kehitysjohtaja Iain McNeil kertoo.

McNeilin mainitsema Panzer Corps -sarja on ollut Slitherinen oma henkinen seuraaja vanhalle Fantasy General -strategiasarjalle. Aiemmin keväällä se paljasti myös Fantasy General II:n, joka on sattumoisin jatkoa samalta aikajaksolta peräisin olevalle fantastasiastrategiapelille.

Alkuperäinen Master of Magic kuului aikoinaan MicroProsen julkaisutarjontaan, jota edustivat 90-luvun alkupuolelle myös nimikkeet, kuten Civilization, Master of Orion ja Railroad Tycoon. Pelin kehitti Master of Orinionin luonut Simtex.

Parhaillaan alkuperäinen peli on löydettävissä GOGin tarjonnasta.

Lähde: Slitherine

Lisää luettavaa