Yölliset operaatiot kutsuvat Battlefield 4:ssä syyskuussa

Uutta Battlefield 4 -lisäsisältöä olisi luvassa syyskuussa uudehkon yökartan muodossa.

6.8.2015 21:13

Battlefield 4 on tulevan syyskuun aikana laajenemassa uudehkon karttakokonaisuuden voimin. Tuore peliin saatava kartta on Zavod: Graveyard Shift, joka muuntaa pelistä jo aiemmin löytyneen Zadov 311:n yöaikaan sijoittuvaksi taistelukentäksi.

Öisten olosuhteiden voimin DICE on halunnut muovata Zadovista aiempaa hiippailuhenkisemmän ja taktisemman kokemuksen. Uusiksi kartassa onkin lähdetty laittamaan niin sen valaistusta kuin myös äänimaailmaakin, millä on haluttu korostaa varsinkin kuulon merkitystä Graveyardin Shiftin sisuksissa. Gun Master -tilaa varten kartasta on tehty myös kokonaan oma erikoisversio, jossa räiskiminen tapahtuu vieläkin pimeämmissä olosuhteissa aseilla, jotka on nimenomaan suunniteltu käytettäväksi yöaikaan.

Graveyard Shift on saamassa julkaisunsa osana Night Operations -nimistä pakettia. Uusitun kartan lisäksi se on tuomassa peliin myös tiimien tasajakoisuutta aina vain paremmin silmällä pitävän tasapainojärjestelmän, parannellun nettikoodin kuin myös joukon hienosäätöjä pelin aseisiin.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa