Yllätyssuosio jatkaa Splitgate-verkkoräiskinnän virallisen julkaisun lykkäämistä – 10 miljoonaa latausta kertyi 30 päivässä

Pelin työstö jatkuu samalla, kun kehittäjät painivat suurten pelaajamäärien tasapainottelun kanssa.

20.8.2021 14:48

Kesän aikana virallisesti ulos suunniteltu verkkoräiskintäpeli Splitgate pysyykin nykyisessä avoimessa betavaiheessaan sittenkin vielä toistaiseksi.

Kehittäjä 1047 Games on ilmoittanut, että beta-ajanjaksoa on päätetty jatkaa studion tasapainotellessa yhä pelin kokeman yllätysmenetyksen kanssa. Studiossa kerrotaan, että kesällä pc:n ohella konsoleilla käynnistyneen betan myötä peliä ladattiin 30 päivän sisällä peräti kymmenen miljoonaa kertaa. Tämä on tietysti johtanut suuriin pelaajamäärin, jolloin pelaamaan pääseminen ei ole ollut nopeaa tai aina edes mahdollista.

– Keskitymme pitämään pelin vakaana faneja varten ja iteroimaan pelin samanaikaisten pelaajamäärien kapasiteetin kanssa minimoidaksemme odotusaikoja. Haluamme tehdä tämän oikein ja haluamme olla valmiita isoa skaalaa varten, kun julkaisemme pelin virallisesti. Samalla jatkamme betan parantelua jatkuvilla päivityksillä, lisäominaisuuksilla ja palvelinkapasiteetin parannuksilla, 1047 Gamesin toimitusjohtaja Ian Proulx kertoo.

Ensimmäisen persoonan verkkoräiskettä ja Portal-tyylisten portaalien käyttöä yhdistävä Splitgate monipuolistui taas hiljattain sen saatua uuden Ranked Duos -tilan. Kehittäjät ovat myös luvanneet, että pelaajakapasiteettien kanssa painimisesta huolimatta sillä on hihassa merkittävä julkistus ensi viikon Gamescom-pelimessuja varten.

Splitgaten beta on pelattavissa niin Steamin kautta kuin PS4- ja Xbox One -version voimin.

Lähde: 1047 Games

Lisää luettavaa