Yllätyshitiksi kivunnut yhteistyökauhuilu Phasmophobia ei ole saamassa PvP-tilaa – menestys tuo mukanaan uusia tavoitteita

Striimaajien ansiosta hitiksi nousseen kauhupelin kehitys jatkuu uusin tavoittein.

5.11.2020 11:07

Kinetic Gamesin viime kuukausina yllättävään suosioon kohonnut kauhupeli Phasmophobia ei ole saamassa peliin alun perin suunniteltua PvP-tilaa.

Kehittäjän mukaan pelimuoto oli yhdessä vaiheessa suunnitteilla, mutta ideasta lopulta luovuttiin, koska se ei olisi vastannut pelin alkuperäistä ideaa yhteistyössä selvittelevistä haamunmetsästäjistä.

– Haluan pelin säilyvän 4 pelaajaa vs 1 tekoäly -muodossa, tasapainottaa peliä ja sitten lisätä uusia ominaisuuksia tällaisen pelattavuuden ympärille, kehittäjänä toimiva Dknighter paljastaa.

Phasmophobia on neljän pelaajan kauhupeli, jossa pelaajien tehtävänä on matkustaa kummitustaloihin ja pyrkiä selvittämään niitä vainoavan aaveen tyyppi ennen kuin se tappaa pelaajat yksitellen. PvP-tilan ideana olisi ollut, että yksi pelaajista ohjaa paljastettavaa aavetta.

Phasmophobian kokeman suosion johdosta pelin kehitys on kääntymässä silti vielä potentiaalisesti kunnianhimoisempaan suuntaan. Dknighter myöntää, että pelin varhaisjulkaisuvaiheesta suunniteltiin alkujaan lyhyttä ja että se toisi ajan myötä mukanaan lähinnä parit lisäkartat, kummitukset ja varusteet. Suosion ja odotuksien kasvamisen myötä suunnitelmia on täytynyt alkaa kuitenkin pohtia uusiksi, joskaan tarkkaan tiedossa ei vielä ole, mitä tämä tarkoittaa pelin tulevaisuuden kannalta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa