Erikoislaatuisella Undetale-roolipelillään monien huulille noussut Toby Fox tarjoilee lisää pelattavaa yllättäen vielä myöhemmin tällä viikolla. Tarkalleen ottaen 18. syyskuuta noin kello 3 aamulla Suomen aikaan Fox julkaisee tiimeineen Deltarune Chapter 2:n.

Chapter 2 on tietysti seuraaja lähes kolme vuotta sitten ilmestyneelle ilmaiselle Deltarune-julkaisuille, joka toimi ennen kaikkea tyylillisesti seuraajana Undertalelle. Fox tiedottaa, että Chapter 2:n pelaamista voi jatkaa tallella olevilla Chapter 1:n tallennuksilla, joskaan sitä ei vaadita, jos pelaaja joten kuten muistaa, mitäs pelissä tapahtui tarinan suhteen.

Alkuun Chapter 2 tuodaan vain Windows- ja Mac-koneille. Chapter 1 löytyy myös PS4:lle ja Switchille, mutta tiedossa ei vielä ole, milloin ne saisivat jatkoa.

Chapter 2 ei toimi vielkä päätöksenä Deltarune-koitoksille. Foxin mukaan suunnitteilla on myös muita lukuja. Chapter 2 on niistä toistaiseksi kuitenkin vain valmis, joten kehittäjä pyyttää jälleen malttia uuden sisällön odottamisen suhteen.

Lisää luettavaa