Yllättyneitä nolla? Mikromaksut saapuvat Plants vs. Zombies -räiskintään

Mikromaksuja ei kenties nähty Plants vs. Zombies: Garden Warfaren julkaisussa, mutta nyt ne varsin odotetusti ovat tekemässä tuloaan.

27.4.2014 12:30

Electronic Artsin räiskintäpeli Plants vs. Zombies: Garden Warfare on saamassa uuden päivityksen alkavalla viikolla. Tulossa ei tällä kertaa ole kuitenkaan varsinaista uutta pelisisältöä, vaan räiskinnän päivittyessä Garden Warfare alkaa tukea oikealla rahalla tehtäviä mikromaksuja.

Mikromaksujen myötä pelaajille tarjotaan pelissä mahdollisuus hankkia Garden Warfaressa käytettävää virtuaalivaluuttaa nopeammin kuin sitä voisi tavanomaisesti ansaita pelkästään peliä pelaamalla. Perinteinen ansaintamalli ei kuitekaan katoa pelistä samalla minnekään. EA on itse asiassa jopa kertonut, että se on helpottanut hieman virtuaalirahan saamista pelissä yleisestikin.

Virtuaalivaluuttaa on käytetty Garden Warfaressa sen julkaisusta asti muun muassa uusien asusteiden, hahmojen ja apuvälineiden hankintaan. Luonteeltaan pelin kauppapaikka onkin jo alusta asti ollut sellainen, että monet odottivat pelin kuhisevan jo heti kättelyssä mahdollisuuksia kartuttaa virtuaalikassaansa oikean maailman rahavarojaan vähentämällä. EA kuitenkin päätti alkujaan moista ideaa vastaan todeten, että se halusi ensin tutkia tarkemmin mahdollisuutta mikromaksujen lisäykseen liittyen.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare saapui Xbox Onelle ja Xbox 360:lle viime helmikuussa. Peli on myös julkistettu pc:lle, mutta sitä koskevasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa