Ylistetty Nintendo-roolipeli kääntyy upouusille 3DS-konsoleille

Nintendo on tuomassa Xenoblade Chroniclesin 3DS:lle, joskin se on vain pelattavissa juuri julkistetuilla uusilla 3DS-konsoleilla.

29.8.2014 13:57

Nintendo on vahvistanut Wiiltä tutun Xenoblade Chroniclesin olevan matkalla 3DS:lle. Osana uusinta japanilaista Direct-lähetystä tehty julkistus on tosin samalla vahvistanut, että peli saapuu yksinoikeudella vain Nintendon hetki sitten julkistamille uusille 3DS-malleille.

Peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan Nintendo on jo pitkään halunnut tuoda Xenobladen myös 3DS:lle. Ongelmia on kuitenkin nimenomaan tuottanut vanhempien mallien kyvykkyysaste, mikä ei ole enää ongelma uusissa malleissa. Sen ohella, että uudet 3DS:t on varustettu uudella tikulla ja uusilla näppäimillä, on myös sen prosessori hitusen tehokkaampi.

Xenoblade Croniclesin 3DS-version ohella samalla on vahvistunut, että pelistä tuttu Shulk-hahmo on tekemässä tuloaan Super Smash Brosiin. Parhaillaan Wii U:lle matkalla on myös Xenoblade Chroniclesin henkinen seuraaja Xenoblade X. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa