Ylistetty kulttiroolipeli edelleen tulossa Eurooppaan, Persona Q myös horisontissa

Euroopan pitäisi olla edelleen saamassa osansa Shin Megami Tensei IV:stä. Myös Persona Q on matkaamassa vanhalle mantereelle.

14.6.2014 16:32

3DS-roolipeli Shin Megami Tensei IV on edelleen matkalla Euroopan maaperälle. Julkaisija Atlus on tiedottanut, että se on itse tuomassa pelin mantereelle vielä heinä-lokakuun aikana, joskin pelkästään vain eShop-kauppapaikalla jaettavana digitaalisena versiona.

Samalla selville on tullut, että toinen 3DS-roolipeli Perso​na Q: Shadow of the Labyrinth olisi myös vielä tulossa Eurooppaan tämän vuoden aikana. Pelin tuomisesta Eurooppaan vastaa NIS America, jolla on varsin hyvä julkaisuhistoria myös fyysisten pelipakettien suhteen.

Shin Megami Tensei IV:ää on odoteltu Euroopassa nyt noin vuoden verran. Alkujaan Japanissa keväällä 2013 julkaistu rooliseikkailu saavutti Yhdysvallat suurten ylistysten saattelemana viime heinäkuussa, joihin aikoihin pelin luvattiin tekevän tuloaan myös vanhalle mantereelle. Kuitenkin kyseisen vahvistuksen jälkeen pelin eurooppalaisjulkaisusta on pysytty varsin hiljaa.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth on sen sijaan huomattavasti tuoreempi pelinimike. Japanissa vasta nyt kesäkuussa julkaistu luolastoseikkailu on ollut matkalla Amerikkaan syksyksi, joten parhaimmassa tapauksessa peli saattaa löytää Eurooppaan vielä kohtalaisen pienellä viiveellä. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Ohessa trailerit kumpaisestakin pelistä.

Lähde: Atlus (Twitter), Nintendo UK

Lisää luettavaa