Ylistetty Disco Elysium kävi juuri hardcoremmaksi

Disco Elysiumiin kelpaa palailla nyt uutta tilaa kokeillen.

23.1.2020 19:58

Kehuja kovalla tahdilla saanut Disco Elysium on päivittynyt muutamilla lisäominaisuuksilla. Pelin kokeneita houkutellaan seuraavaksi takaisin etsivähommiin Hardcore-tilalla ja samalla mukaan on ujutettu tuki ultrawide-monitoreille.

Hardcore-tilalla pelaaminen käy tietysti aina vain haastavammaksi. Tämä näkyy sellaisina muutoksina, kuten heikompina noppatodennäköisyyksinä, hankalammin löydettävissä olevana taskurahana ja aina vain kalliimpana sekä heikompana lääketarjontana. Näin ollen huumeiden ja asusteiden merkitys kasvaa ja hahmon ajatusmaailmaan tulee helpommin kiinnitettyä enemmän huomiota. Pienenä apuna tarjolla on kyllä myös tavanomaista enemmän kokemuspisteitä, jolla ahdinkoaan voi koettaa keventää/syventää.

Toistaiseksi Disco Elysium on saatavilla vain pc:lle, mutta konsoliversioita siitä on myös jo ehditty lupailemaan. Tulossa sen pitäisi olla tämän vuoden aikana ainakin Xbox Onelle ja PS4:lle.

Pelaaja-lehden arvostelu Disco Elysiumista on luettavissa tästä. Hehkutusta sille on saatettu antaa myös tuoreessa tammikuun numerossa sekä uusimmassa Pelaajacast-jaksossa..

Lähde: Steam

Lisää luettavaa