Yliäänipamauksia ja Biisoni – uusi Street Fighter V -video on täällä

Sonic boomeja kuin karkkeja viskoja Charlie Nash on päässyt jälleen parrasvaloihin uudella Street Fighter V -trailerilla. Samalla Capcom on julkistanut Street Fighter V -beetaohjelman.

24.2.2015 21:57

Capcom on lusikoinut maailmalle jälleen uuden annoksen hektistä Street Fighter V -pelikuvaa. Uusi video ei keskity enää myöskään vain Ryun ja Chun-Lin yhteenottoihin, vaan viimein on tullut aika palauttaa myös Charlie Nash -taisteluareenoille.

Monille Street Fighter -pelaajille Charlie voi olla tuttu jo nimellisesti Street Fighter II -ajoista alkaen. Hahmoon viitattiin nimittäin alkujaan jo osana pelin taustatarinaa, vaikkakin pelattavaksi hahmoksi hänet saatiin vasta Street Fighter Alpha -sarjassa. Tyylillisesti hahmo on muistuttanut aina paljolti Guilea, mitä nyt varsinkin Street Fighter V:n myötä Charliella piisaa myös uusia temppuja pelaajille näytettäväksi.

Charlien esittelyn ohella uusi Street Fighter V -video näyttäisi vihjaavan myös jo seuraavasta mahdollisesta hahmopaljastuksesta. Aivan videon lopussa nähtävillä on nimittäin hyvin paljon M. Bisonia muistuttava hahmo.

Videon rinnalla Capcom on lisäksi paljastanut, että se on valmistelemassa Street Fighter V:lle omaa beetaohjelmaa. Beetaohjelman tarkoituksena on päästää innokkaat PlayStation 4- ja pc-pelaajat kokeilemaan Street Fighter V:tä ennakkoon, minkä myötä he voivat sitten jakaa palautetta kokemuksistaan.

Pohjois-Amerikassa beetaohjelmaan ovat pääsemässä Street Fighter V:n ennakkotilaajat. Euroopan suhteen Capcom ei sen sijaan ole jakanut vielä yksityiskohtia.

Street Fighter V:llä ei ole vielä julkaisuajankohtaa. 

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa