Yli sata planeettaa löydettäväksi – Mass Effect: Andromedan uusi traileri keskittyy tutkimusmatkailuun

BioWare jatkaa Mass Effect: Andromedan eri osa-alueisiin keskittymistä uudella löytöretkeilyyn keskittyvällä videolla.

4.3.2017 11:00

BioWare on julkaissut Mass Effect: Andromedasta jälleen uuden trailerin, joka keskittyy tällä kertaa löytöretkeilyn ihmeelliseen maailmaan.

Videolla esitellään pelin uusi Helius-galaksijoukko, joka sisältää yli sata planeettaa löydettäväksi ja tutkittavaksi. ”Kouralliseen” näistä pääsee myös laskeutumaan. Tähtienvälisiä matkoja kuljetaan uudella Tempest-hävittäjällä, jonka ikkunoista avautuva ympäröivä avaruus reaaliajassa esitellään niin ikään videolla.

Planeettoja päästään tutkimaan niin jalan kuin Nomad-ajoneuvolla. Tehtävien, artefaktien ja muukalaisten kohtaamisen lisäksi planeetoille voi rakentaa lisäksi tukikohtia, jotka toimivat pikamatkustusetappeina ja varustamoina. Nämä tarjoavat myös mysteerisiä holveja, joiden salaisuuksien avaaminen on tekijöiden mukaan oma haasteensa.

Kun planeetat saa tarpeeksi elinkelpoiseksi, pystyy sinne rakentamaan myös isompia siirtokuntia ja auttamaan siten ihmiskunnan Andromeda Initiative -avaruusasemaa. Avaruusaseman kryounessa uinuvia matkaajia herättämällä pelaajat saavat puolestaan kykyjä ja muita etuja käyttöönsä.

Mass Effect: Andromeda julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 23. maaliskuuta. 

Lisää luettavaa