Jo yli 17-vuotias seikkailupeli The Silver Case saapui ensimmäistä kertaa länteen viime vuonna remasteroidussa kuosissa, ja nyt pian näyttäisi olevan sen jatko-osan vuoro. Peleistä vastannut Grasshopper Interactive on ilmoittanut, että The Silver Casen menestyneen ehostetun version jälkeen se on tehtailemassa seuraavaksi uusioversiota Japanissa alunperin vuonna 2005 debytoineesta The Silver Case: Ward 25 -pelistä.

Uusioversiota Grasshopper on kutsunut The 25th Ward: The Silver Caseksi ja sen olisi nimenomaan määrä olla hieman enemmän kuin vain ehostettu versio alkuperäisestä pelistä. Jatko-osa poikkesikin julkaisutavassaan aikoinaan melkeisesti alkuperäisestä The Silver Casesta. Siinä missä ensimmäinen peli tehtiin alunperin alkuperäiselle PlayStationille, oli 25 Ward alunperin japanilaisille kännyköille tehty episodeittain myyty seikkailu.

Tarkoituksena Grasshopperin olisi tuoda The 25th Ward: The Silver Case ainakin pc:lle. Ottaen kuitenkin huomioon, että The Silver Case päätyi lopulta myös PlayStation 4:lle, saattaa jatko-osakin nähdä vielä konsolijulkaisun.

Lähde: Grasshopper Manufacture (Twitter), Famitsu, Polygon

Lisää luettavaa