Yli 60-vuotias elokuvaklassikko innoittaa uutuspeliä: Alfred Hitchcock – Vertigo paljastetiin

Tulossa vielä loppuvuodesta Blacksad-kehittäjiltä.

6.6.2021 18:44

Ohjaajalegenda Alfred Hitchcockin kiitellyimpien elokuvien joukkoon lukeutuva Vertigo muotoutuu epäsuorasti uudeksi videopeliksi. Ihan vain nimeä Alfred Hitchock – Vertigo kantava seikkailupeli paljastui tällä viikolla yhtiökaksikko Microidsilta ja Pendulo Studiosilta, jotka ovat tuoneet aiemmin myös Blacksad-sarjakuvaseikkailut pelimuotoon.

Pelinä Vertigo seuraa klassikkoelokuvasta löytyviä elementtejä, mutta mukailee niitä uusiksi omaa tarinaansa varten. Uusi seikkailu käsittelee kirjailija Ed Milleria, joka alkaa kärsiä vakavasta huimauksesta kokemansa auto-onnettomuuden jälkeen ja päätyy käymään tapahtuman myötä terapiassa. Tilannetta mutkistaa se, että Miller on vakuuttunut siitä, että onnettomuudessa olivat osallisena myös tämän vaimo ja tytär, joita ei kuitenkaan ole löydetty onnettomuuspaikalta.

Microidsilla kerrotaan, että tarina koetaan kolmen hahmon näkövinkkelistä ja usealla eri aikajanalla, joissa toisensa kohtaavat niin todelliset tapahtumat kuin petolliset mielikuvat. Tarinassaan peli hyödyntää niin pakkomielteen, manipulaation kuin mielen järkkymisen kaltaisia teemoja ja myös tarinankerronnassa oppia on pyritty ottamaan Hitchcockin elokuvista.

Alfred Hitchcock – Vertigo olisi määrä nähdä PS5:llä, Xbox Seriesillä, PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä ja pc:llä vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Microids

Lisää luettavaa